Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, april 30, 2006

Nu jä...

Bryssel är en kul stad. God choklad och många fina restauranger. Plus antagligen lite mer än så. Dessutom innehållande min bror, hans fru som är andreman (säger man verkligen så om en kvinna?), på Svenska Ambassaden och deras dotter Ellinor. Jag har bara en fundering kring min bror och som jag inte får någon rätsida på; HUR kan man välja Citroen???

Hittade hos bror min massor av kul tidningar om marknadsföring, internet och lite annat. Efter att ha skumläst minst 8 nummer kändes det som om massor av energi laddades ner i min uttröttade kropp. Härlig känsla, nu jä... ska vi ut och ta marknadsandelar.

torsdag, april 27, 2006

Bryssel

Till Bryssel idag för att hälsa på lillebror med familj. Av okänd anledning bloggar även han. Först ska det bli kul att träffa dem, och dessutom behöver vi träffas för att diskutera vårt samarbete kring webbarna SällskapsResor och StockholmsBuss.

Tyvärr (!) var det jättekul att jobba idag varför det blev en aaaning stessigt till flyget. Fullt ös på telefonerna, både på "Sällsis" och "Stockis". (Det gäller att ha korta namn, typ verbala kortnummer)

tisdag, april 25, 2006

Nu är det dags!

Efter att ha blivit ”påhoppad” av en förvirrad bussgubbe som gått i självspinn, under en seriös debatt på ett diskussionsforum, beslutade jag att starta en egen blogg med mina egna funderingar. Bäst så.

Så tråkigt det är med sådana där ”debattdödare” som inte har en susning om sakfrågan utan svingar hejt vilt med personliga påhopp och uselt språk.

Vet inte vad jag tänker skriva, kanske kommentarer till någon kul pågående debatt i bussbranschen, kanske bara allmänna funderingar kring livet i stort, kanske lite privata saker, vi får se vad det blir.

Tänk kom det blir en jättehemlig dagbok, tänk på det, berätta ALDRIG för någon att det du läst har du läst här..!