Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, juni 04, 2007

Försoffad

Jag har blivit försoffad. Äntligen har familjen införskaffat en ny soffa. Den gamla hade uppnått en högst aktningsvärd ålder av 15 år. Ganska mycket för en soffa och i tisdags levererades ersättaren.

Vi gick då in i en ny möbleringsera. ”A total home make over” således. Eller åtminstone ”A total vardagsrums make over”.

Den nya soffan är stor och rent osannolikt härlig. Man liksom bara häller ut sig i soffan och kan därefter ligga still i timmar hur avslappnat som helst. Dessutom är soffan så stor att både hustrun och jag från varsitt håll kan inta lämpligt TV-läge utan att behöva knuffas. Man kan även sitta i den om man vill.

I går kväll låg jag uthälld i soffan hela eftermiddagen och kvällen och TV-zappade rejält. Allt från tennis till två långfilmer hann jag med innan klockan slog läggdags i riktiga sängen.

Att gräsmattan växt sig högre än någonsin brydde jag mig inte ens om. Det får bli ett senare bekymmer.