Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, oktober 26, 2007

Originalblaskan

Eftersom jag skrev det jag skrev häromdagen så måste jag ju i rättvisans tjänst även kommentera originalutgåvan av tidningen för Bussresearrangörer.

Så här ser förstasidan ut på den:




Helt ärligt, särskilt sexig är den inte. Inte den heller.

Det enda kul och upphetsande med den är att det är vår buss som står längst till höger och att det är vår guide som har den läckra röda jackan.

Poäng till Tidningen Bussbranschen alltså. Dessutom bonuspoäng för att bilden är tagen vid färjeterminalen i Oslo, eller möjligen i Köpenhamn. Konkurrenten valde en bild från en simpel bussterminal.

Med tanke på det så vinner originalblaskan, föga förvånande, matchen mot uppstickaren/konkurrenten. Med hästlängder dessutom. Eller i varje fall med två noll.

Bra match, Bjarne och Ulo, men om ni vill att vi även ska bläddra i era blaskor så måste ni prestera bra mycket bättre i nästa utgåva. Er värsta konkurrent heter Google och dom är inte att leka med när det gäller information.