Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, juni 05, 2012

After work

En del går på krogen och tar en öl efter jobbet. Säkert kul. En del går ner till båten och putsar på den. Just nu tillhör jag den skaran. Tillsammans med dotter och blivande svärson läggs nu handen på det sista innan sjösättning äger rum, förhoppningsvis i slutet av veckan.

Snart sommarkonservereras sjösättningsmaskinerna och då blir båten stående kvar på land. Och det vill jag ju inte efter allt slit. Se här hur vi sliter och putsar det sista. De som går på gym kör för hand, de som inte går på gym använder maskiner. Ville bara nämna det liksom i förbigående.


Men än är båten inte klar. För intresseklubben kan jag meddela att följande finns kvar på ToDo-listan:

-Måla drev o propeller en gång till
-Högtryckstvätta däcket
-Täta runt mastinfästningen
-Silikonbehandla rännan i masten
-Byta anoder i propellerdrevet
-Köpa och montera ny avloppsslang till handfatet i toan
-Uppsättning gardiner i skuffen
-Inköp och byte av gasolbehållare
-Inköp nya fendrar
-Dammsugning och allmän städning

And the time is running out.