Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, november 30, 2007

Måste citera Nanne Grönvall

”jag är så avundsjuk, jag är så aaaaavundsjuk”.

Fick nämligen idag i min hand, av en ytterst distignerad gentleman, en kalender för nästa år. Utgiven av en vän tillika kollega här i staden.

Naturligtvis vill jag av konkurrensskäl inte avslöja hans namn eller företag. Inte heller tänker jag låta er se almanackan avbildad på den på här sidan. Kan vara hämmande för vår egen försäljning.

Hursomhaver, almanackan är i min egen lilla värld redan kultförklarad. Den är precis hur bra som helst. Dock med ett mycket allvarligt minus, det finns en felstavning under augusti. Idag är jag snäll, jag säger att det bara höjer kultstatusen.

Stort cred till denne bussföretagare. Som jag alltså inte nämner vid namn. Av konkurrensskäl.

Fan också, det kunde ha varit vi, jag bara måste hålla med Nanne Grönvall.