Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, februari 19, 2008

Förnedringspris


Nu är ordningen säkerställd. Jag kommer aldrig mer att bli förnedrad - nollad - i tennis. Du vet när man inte tar ett enda game under en match, vilket hände mig för några veckor sedan.

Denna förnedring har gnagt i mig, snurrat runt inom mig, oroat mig dag som natt sedan dess och gett mig svåra sömnsvårigheter.

Idag orkade jag inte längre. Idag betalade jag priset. Jag köpte en nytt tennisracket. Wilson K SIX ONE 95, high modulus graphite kommer framöver garantera minst ett game per match.

Priset för denna min förnedring kom att kosta exakt 1.950 kr. Det var det värt.