Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, februari 21, 2010

Redovisning igen

Lördagens schlageromröstning är som följer. Du vet reglerna va? Jag röstar inte på melodier, jag röstar på den snyggaste artisten.

Hittills har bara kvinnliga deltagare fått röster av mig, och banne mig så blev det så även denna vecka.

Den här veckan var svår, mest "fjortisar" deltog. Därvidlag måste även mina omröstningsregler kompletteras. För att få min röst måste man ha både ett scysst utseende tillika en ball attityd.

Direkt till min slutfinal gick därför denna gång hårdrocksbrudarna. Nu var ju dom så många så ingen fick en andra chans. Tuff luck.
Nu blev det så att jag såg bara reprisen av tävlingen och min omröstning skedde så att säga inte lajv, men jag tror ändå jag röstade tämligen rättvist.
KulturRallyt hade en övning på lördagskvällen. Vi har på Hamburger Börs, käkade dyrt, personligen drack jag Ramlösa genomgående under hela kvällen. Höjdpunkten var en föreställning av och med Maria Möller. En tokbra artist som absolut förtjänar mer TV-tid än vad hon har hittills.

Så har jag varit hemma hos mamma igen. Den här gången hann jag fota semlorna och det andra brödet som bjöds till kaffet. Rätt många bullar, eller hur? Man kan tro att halva släkten var inbjudna, men brödet var bara avsett för mig, min hustru samt min syster. Mamsen själv äter aldrig mer än en (1) bulle.

Min mamma är sån, ska det vara kaffebröd så ska det räcka till ett helt kompani. Observera även i bildens överkant sådär 10-talet ytterligare sockerkaksbitar.

Men icke desto mindre vann jag sedan kvällens tennismatch. Första segern på flera månader faktiskt. Det var egentligen det jag ville berätta om i det här inlägget.