Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, december 18, 2008

Prisa Gud...

…skatteåterbäringen har kommit.

Sålunda raskt iväg till en utförsäljning på Expert i Sollentuna. 40 % rabatt kan man ju inte motstå.

Sneglade lite på en 42-tums plattis men nej, saker och ting har sina begränsningar. Jag vände om till den lite billigare avdelningen.

Det blev en ”rygga” för fotoutrustningen och två nya objektivfilter till min nya kamera. Nu krävs det tuffa bilder i tuff miljö där det krävs att fototutrustning bärs i ryggsäck.
Har ännu inte hittat det stället, Järvafältet känns lite för platt för den saken, men sportlovsresan till Österrike kanske passar bättre.
En gång för länge sedan lovade jag här på bloggen att jag skulle sätta upp Görans Vernissage med fotografier. Lite som kontrast mot överbetalda kluddmålare. Som sagt, kommer snart.