Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, mars 30, 2008

Aj aj oj oj vilken helg

Lördagen blev allt lite tokig. Först besök av mina absoluta favvisar, barnbarnen Albin och Valter. Det är ingen lek att ta hand om dem. Eller rättare sagt så är det så. Jag kryper på golvet och leker med bilar, jag kryper på golvet och ÄR en bil, jag kryper på golvet ÄR ett piratskepp.

Plötsligt blev jag också en klätterställning för det finns livsfarliga krokodiler under vår soffa.. Det finns faktiskt det.

När de små barnen blivit hämtade säckade hustrun ihop och jag ihop och somnade framför eftermiddagsTV:n. Funderade inte ens på att göra bokföring eller nåt.

Sen skulle vi på teater. Då pajade Mercan. Nått fläktremshjul vobblade oroväckande och lät ännu mer oroväckande högt och dyrt. Taxi till stan. 300 bagis. Pjäsen, Mästaren och Margarita, var en lång och seg 3-timmarshistoria. Men med paus med tilltugg.

Pjäsen var mustig och färggrann men fullständig obegriplig. Nån dog, fast ändå inte, nån blev mördad, fast tydligen inte, för senare hade han funnit sin käresta eller nåt. Djävulen själv var också med. Han var rätt okey även om jag inte riktigt hängde med varför han deltog.

Taxi 200 bagis halvvägs hem, fick låna dotterns bil resten av vägen.

I morse, =söndag = sommartid. Dubbeltennis mellan kl 08-09. Lyckades klanta till det och ställa klockan redan 0530 istället för 0630. Fan också. Men kompis Norrmannen och jag lyckades vinna matchen rätt lätt.

Nu hotas jag med shoppingtur till stort köpcentra. Hör du inget mer från mig så överlevde jag inte den turen.