Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, mars 16, 2008

Bevisat

Så är det då bevisat. Göteborgare vet inte vad musik är. Som enda jury i hela landet gav de Christer Sjögrens låt Europe poäng i Melodifestivalen Jag varnade tidigare för den låten. Hela landet lyssnade på mig utom juryn i Göteborg. Svagt Kålle. Jag är besviken och fick därmed rätt i att inte besöka TUR-mässan detta år. Man kan inte lita på Göteborgare.

Sen har vi ju förstås de okontrollerbara klimakteriestinna tanterna som ringde in ”folkets röst” och gav Christer några poäng så han inte blev alldeles sist.

Tyvärr bevisade även Melodifestivalen min egen svaga och ytliga karaktär. Hustrun och jag hade bokat, och betalat, biljetter till Stadsteatern där de visade Strindbergs Mäster Olof.

Men nej då, vi vek ned oss, köpte massor av godis, lagade god mat, korkade upp en ett fantastiskt gott Zinfandelvin och kollade Melodifestivalen uppkrupna i vår jättesoffa. Min egen interna röst, vi telefonröstar aldrig, gav jag till festivalens bästa låt, Empty room.

Mäster Olof tar vi någon annan gång.