Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, mars 06, 2008

Görans Funderingar rules

Ha, när Göran kliver in händer det saker. När jag skrev om Cityterminalens urusla websida så fick jag ett rätt trevligt mail från någon ansvarig där, med en förklaring och lite allmänt "mumbo-jumbo" . Kommer just nu inte ihåg namnet annat än att det var ett tjejnamn.

Kolla in på deras websida nu så får du se. Obetydligt bättre, men i alla fall en förklaring varför den är så usel. Även telefonnumret finns nu med och som en extra bonus står allting beskrivet även på engelska. En fantastisk utveckling på bara några veckor.

Nu återstår att se om CT backar från sin aviserade prishöjning gentemot oss redan plågade bussföretag. De avser att höja angöringspriset med häpnadsväckande 100 %.

Själva funderar nu vi, och ytterligare några bussbolag, på att istället för att boka CT, föreslå våra kunder lastning och lossning på KBV alternativt Kungsbron. Då spar kunden typ 350 bagis.