Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, januari 05, 2012

Irriterande och tråkigt

I morse, i bilen på väg till gymmet, så kom jag på vad jag tycker är våldsamt irriterande med musik.

Det är låtar som i princip bara har en enda textslinga som upprepas i all oändlighet. En liten kort vers och så refrängen som upprepas i oändlighet, typ 3 minuter.

Tänk om man skulle göra samma sak fast utan musik. Att läsa samma slinga om och om igen skulle till slut ge nervproblem, oh yeah. Att läsa samma slinga om och om igen skulle till slut ge nervproblem, oh yeah. Att läsa samma slinga om och om igen skulle till slut ge nervproblem, oh yeah. Att läsa samma slinga om och om igen skulle till slut ge nervproblem, oh yeah. Att läsa samma slinga om och om igen skulle till slut ge nervproblem, oh yeah.

Eller hur? Håll med om att nu får det vara nog att läsa den här bloggen för idag. Så fruktansvärt tråkig.