Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, november 23, 2010

Roligt mail. Igen.

Okey, long time no writing. Har firat utmärkelsen som du kunde läsa i förra inlägget. Skönt att det är över, nu kan man lugnt säga nej till både barnvakteri som hundpassning utan rädsla för poängavdrag. Man kan nu även relativt riskfritt be de små barnen att dra åt skogen om det är lämpligt.

Men jag får ju inte gå ner mig fullständigt, vid årskifter börjar nästa pappasäsosong och då gäller det att vara på tårna redan från start. Manfred, Greger, Janne och några till börjar surna till för att de aldrig vinner. Jag tror de kommer att gå starkt nästa säsong.

Så trillade det in ytterligare ett roligt mail i boxen:

Vill bara framföra vårt varma om än senkomna tack för perfekt fungerande busstransporter i samband med vårt Ombudsmöte i september. Bussen var båda gångerna i god tid, förarna var trevliga och alerta, och dessutom fungerade det underbart med flexibiliteten på kvällen när Berwaldhallen hade gett oss fel info om sluttiden för konsert och därmed återfärden.


Stort tack!

Visst blir man glad av sådana mail? Kanske inte just du, men jag blir i alla fall jätteglad.