Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, november 26, 2013

Ny kontorsregel på StockholmsBuss

Från idag gäller en ny regel på StockholmsBuss. Först var vår tanke att det skulle gälla samtliga som jobbar på StockholmsBuss, alltså även alla chaufförer. Men till sist insåg vi att det skulle vara omöjligt. Skulle verka konstigt om bussen stannande mitt på en motorväg och chauffören kliver ur bussen och river av 10 armhävningar. Imponerande, men en smula udda. Så vi räknar bara in oss på kontoret i projektet.

Från idag gäller följande: Varje tisdag och torsdag gör vi 10 (minst) armhävningar varje hel timme mellan kl 1000 och 1500. Det blir således 60 armhävningar per dag.

Som du märker tar vi det här med fysisk träning på allra största allvar.