Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, november 14, 2014

Å nu blir det reklam (plus en liten s.k. teaser)

Läste att Zlatans medverkan i Volvofilmerna har gjort succé. För Volvo alltså, som ökade sin försäljning med hur mycket som helst, typ flera hundra miljoner.

Nu ska jag göra ett marknadsföringstest för att se om vi får fler bokningar på StockholmsBuss när jag avslöjar detta:

David Hasselhoff har åkt med StockholmsBuss. För dig som är för ung för att ha sett kultserien Baywatch, så visar jag en bild på David.

I jämnställdhetens tecken så visar jag också, för dig som har en annan målgrupp,en bild på Pamela Andersson som var med i samma serie. Hon har dock inte åkt med StockholmsBuss. Såvitt jag vet.


Så nu har vi vässat pennorna, tagit fram orderblocken, startat upp vår mailbox och är fullt beredda på en bokningsstorm av bussar från StockholmsBuss. Och kom ihåg, David Hasselhoff har åkt med oss.

Vi har telefon 08-623 03 80, vår webadress är www.stockholmsbuss.se och vår mailadress är info@stockholmsbuss.se.

PS.
Som en synergieffekt av detta så kommer jag inom kort, kanske redan idag, på just den här bloggen, publicera min fotobok Vätternrundan De Lux, med undertiteln 910 minuter runt en sjö.

Ett mästerverk på 66 sidor med både text och bilder. Mest på mig faktiskt.