Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, april 16, 2015

Jamen kom då

...för helvete, höll jag på att lägga till i rubriken. Jag pratar om vädret, eller snarare det varma vädret.

Jag börjar bli trött på att klä på mig 5 eller 6 lager tröjor, mössa, tjockvantar, långbrallor, skoskydd, stora ullstrumpor och halsduk.

Ge mig värme, ge mig sol, jag har ju fem par nya vita fina Bianchistrumpor som ligger och väntar på användning. De passar bara till kortbibs.


Igår var det tempoträning med Rynkeby. 4 km på en slinga runt Gärdet. Jäklar vad kul det var. Lite som spinning fast på riktigt.

Den här bilden har jag snott, men jag vet inte från vem.


Nästa vecka ska jag välja ljusare glasögon, med de mörka ser jag ju ut som en vilsen Hells Angelssnubbe. Och så ska jag cykla snabbare och få en ännu bättre tid.