Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, maj 23, 2013

Min bild av Stefan Lövén

Sossarnas kung, Steffe L, har jag lite svårt för. Min bild av honom, som jag enbart fått från media, är att han sitter och hukar bakom en buske, smyger fram till någon moderat, sticker lite på honom och sen snabbt kryper tillbaka bakom busken och gömmer sig igen. Och så sänder han ett meddelande till media, "-allt är Reinfeldts fel".

Så fort det brinner till någonstans, så gör han samma sak. Idag läste jag att han tycker det i princip är Reinfelds fel att det blivit upplopp runt om i stan.

Har lite svårt att hålla med. De nu anhållna upprorsmakarna är mellan 16-20 år gamla. Hälften bor inte ens i närheten av Husby och hälften av dem är redan straffade för andra typer av brott.

Inget missnöjesuppror här inte, bara ett "kul" krig som tidsfördriv. Småungar som hamnat galet i livet.

Känns lite konstigt att hela Husby därmed i media förmedlas som ett förfallet och infekterat område när det i själva verket befolkas av i huvudsak hederliga, skötsamma och vanliga människor. Visserligen väldigt många invandrare, men likväl vanliga människor med drömmar och ambitioner som alla andra.

Men i media dras alla över samma kam. Det är också en sorts brist på människorespekt. Alltså lite av samma stuk som SD för fram.