Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, juni 05, 2013

Dom är ju så snabba

De där killarna i 40-45-årsåldern, de är ju så rysligt snabba på tennisbanan. De springer från hörn till hörn som skållade hjortar och verkar aldrig bli trötta. Hopplöst.

Men vad hjälper snabbhet när de möter en 60-plussare i toppform. Gårdagskvällens ungtupp klarade det inte. 6-1, 5-1 till petit moa stod det när timmen var slut.

Sannolikheten är nu relativt stor att jag kravlar mig tillbaka upp i divison sju, men där blir motståndet betydligt tuffare. Förra omgången blev den så tuff så jag ramlade ur, men den här gången, då ska jag minsanna visa de där filurerna att jag också kan lira rätt bra då och då.

Men först måste investeras i nya tennisskor, mina är nu utslitna. Någon sponsor som känner sig manad? Adidas? Puma? Asics? Någon?

Men du, nu fick jag en idé. Hallå Anna Johansson, försäljningschef på Evobus i Vetlanda. Sponsra mig med en buss och ett par fräscha och sköna tennisdojor så kan jag kanske skriva snälla saker om Setrabussar i utbyte.