Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, augusti 31, 2013

Det är skillnad på folk och folk

Här är ett av mina favoritavsnitt på joggingrundan. Jag gör som gurun P. Roberto. Man får stanna till en stund på löpturen för att njuta av naturen. Man får det. Att träna ska vara en njutning. Inte bara för kroppen utan också för ögat. Fast det har inte P Roberto sagt.

Men här märks också skillnad på folk och folk.

Ni vi i somras joggade i spåret i Trosa, så hälsade alla så glatt till varandra. Jag skrev om det i ett tidigare inlägg.

Idag mötte jag säkert tio joggare och ingen, säger ingen, mötte mig med ögonkontakt. Samtliga tittade ner i marken och joggade bara förbi. Storstadsproblem. Stockholm är som Orup sjöng, kallt.