Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, november 03, 2010

Nu lägger jag racketen på hyllan

Igår kväll var det inte kul. Det var faktiskt inte det. För det första hade jag denna vecka tennismatch på dyngtiden, kl 22-23. Man får en sån tid typ var 4-5:e vecka eller så.

Det andra var att min motståndare slog tillbaka allt som jag slog över nät. Alltså de bollar som jag händelsevis lyckades slå in på rätt sida om linjerna.

För det tredje så hade jag ingen som helst tajming i mina slag, så jag slog nog ett rekordstort antal "unforced errors". Helvete, jävlar, fan, och satans-jävlars-helvete, var vanliga ord i går kväll. Tur att det var för sent för att tennisskolan hade lektioner.

Synd att racketar är så dyra, annars hade jag slagit sönder minst två i ren frustration.

Nu lägger jag racketen på hyllan tills på söndag då jag ska vända trenden och vinna nästa match. Positiv thinking, kallas det.