Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juni 19, 2014

Eländes elände

Oj oj oj, det här är inte kul. Snuva, halsont, hosta och feber ännu värre idag. Påmastning av båt uppskjuten ett dygn och jag orkar inte ens masa mig till jobbet idag, vilket är rätt ovanligt.

Så hela dagen har jag sovit och slötittat på TV. Men så tog hostmedicinen slut och jag måste släpa mig upp och iväg till närmsta inköpsställe för att köpa mer. Då kom jag på att glass lindrar halsont, så då köpte jag ett paket.


Tja, vad sägs om en sipp hostmedicin, en rejäl skål med glass och så kolla på den gamla kultfilmen Repmånad och minnas när jag själv gjorde lumpen i början av 70-talet. Alltså då jag ryckte in som en pojke och muckade som en man. Det var tider det.