Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, november 18, 2014

Din bästa morgon på länge kan bli verklighet

Vill du delta i härligt morgonseminarium tillsammans med Jonas Colting och oss i Team Rynkeby Stockholm? Klart du vill. Samtidigt stödjer du vår insamling till Barncancerfonden. Precis som Jonas Colting gör. Han gör nämligen sin föreläsning gratis.



MÅNDAG 8/12 möter vi Jonas Colting, ”Sveriges tuffaste idrottsman”. 

Jonas har under många år hållit sig i världstoppen i den hårdaste konditionsidrotten av dem alla; triathlon. 

Förutom att ha tagit brons på Ironman VM 2001 har han också vunnit Ultraman World Championships inte mindre än två gånger.

I sitt senaste projekt simmade Jonas från Stockholm till Göteborg för att samla in pengar till ”Water Aid”.  

Patrik Härneman – Lagkapten för Team Rynkeby Stockholm, berättar om sitt engagemang för Barncancerfonden och om Team Rynkebys historia.

Du får även möta Barncancerfondens insamlingschef, Åsa Blomberg som berättar om fondens arbete med att utrota barncancer.

Anmäl dig nu! Deltagaravgiften är 250 SEK varav 200 SEK oavkortat går till Barncancerfonden. Resterande 50 kr är kostnaden som Team Rynkeby betalar för lokal och kaffet.

Läs mer om Team Rynkeby Stocholm här: http://www.team-rynkeby.se/teams-1/tr-stockholm/blogg.aspx

 Agenda: 
  • 8:00 Åsa Blomberg - Barncancerfonden berättar om barncancer och fondens arbete
  • 8:30 Patrik Härneman - Lagkapten Team Rynkeby Stockholm berättar om hur man cyklar till Paris.
  • 9:00 Jonas Colting - Inspirerar, motiverar för en bättre hälsa och mer energi.  

På den här länken kommer du till anmälningssidan. Så häng på , det kan bli din bästa morgon någonsin:  http://www.eventbrite.com/e/en-morgon-for-barncancerfonden-med-jonas-colting-biljetter-14141598903