Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, juni 24, 2015

9 dagar kvar. Finputs

Idag blev det ny head(er). En kul ordlek.

Ringde frissan idag och eftersom jag är en supervipkund fick jag tid 20 minuter senare. Jag är en bra kund, hon rakar av mitt hårsvall på ett kick.

Fick lite finputs av ögonbrynen också. Fick tips av en annan Rynkebycyklist att det var viktigt. Hon är visserligen kvinna, men ändå. Klart man vill va fin och strömlinjeformad. Men nagellacket tänkte jag hoppa över.


Samtidigt gjorde jag om den s.k. headern på min blogg. Nu finns där även en bild från årets Vätternrunda. Den bilden är från den där jävla backen upp mot Medevidepån. För att vara några mil efter det jag dog grindvaktsdöden ser jag ju ändå lite halvfräsch ut.

När jag ser bilden längtar jag tillbaka faktiskt. Det var ett otroligt kul och fint lopp teamet gjorde. En enorm laginsats. Vettetusan om jag cyklat någon gång i en så homogen grupp där vi hela tiden låg samlade som en getingsvärm som svochade förbi tusentals andra cyklister. Det var häftigt.