Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


onsdag, juni 10, 2015

Team Rynkeby, bara för rynkiga gubbar?

I går fick jag höra en rolig sak. En av vårt företag SällskapsResors reseledare vet att jag ska cykla till Paris med Team Rynkeby.

När hon först hörde talas om det var hon helt säker på att Team Rynkeby var en cykelklubb för äldre herrar och att namnet syftade på rynkiga gamla gubbar. I viss mån hade hon rätt.

En actionbild på Mr Ego under en av vinters spinningkvällar

Detta dementeras nu ändå kraftigt av mig. Ifall fler tror det, menar jag.

Team Rynkeby är en samlig härlig blandning av kvinnor och män med alla möjliga yrken. Du kollar väl lite då och då på vårt teams blogg.

Där presenterar vi nu medlemmarna i vårt team. Men om du gillar vår FB-sida får du veta allt som händer kring vårt team, https://www.facebook.com/TeamRynkebySTHLM

Genomsnittsåldern är 42 år, den yngsta är 26 och äldsta 63. Jag tillhör ytterligheten, men det är inte jag som är 26, även om min mentala nivå är det.

Du som känner att Team Rynkeby vore en kul upplevelse, allt som ingår är just extra allt, kan nu söka till 2016 års team. Du gör det HÄR. Själv leker jag med tanken att göra det här en gång till. Om jag nu skulle bli antagen igen.

Idag bara 23 dagar kvar tills vi startar vår cykling till Paris och bara 3 dagar till vårt genrep Vätternrundan. Det börjar liksom dra ihop sig.