Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, maj 19, 2009

Lex Marjasin

Nu går skam på torra land. Har Sigvard Marjasin möjligen satt sina referensramar hos Postgirots administrativa avdelning, att användande av sax befrämjar hälsa och välstånd? Jag visar här Marjasins privata sax.
Jag tror mer på att det är sex som befrämjar hälsa och välstånd (!).

Åter till Marjasins saxlekar och vad de har inneburit när han även uppenbarligen varit och hälsat på hos Postgirot. Hur förklarar man annars att Postgirot numera skickar ut sina talonger helt utan rivmarkeringar? Tidigare satt tre talongen på varje blad, ordentligt åtskilja med perforerade linjer så det bara var att riva isär.

Plötsligt kommer talongerna i A4-storlek UTAN rivmarkering, varvid sax måste framtagas och arken delas manuellt.

Skandal är ett alldeles för snällt ord. Det här är viktiga saker. Hur många mikroören spar de egentligen på att slopa papper med tre ”rivbara” talonger i jämförelse mot ett standardpapper utan rivmarkering?

Postgirots administrativa utvecklingsavdelning består av okunniga pajaser, det tror jag vi nu kan slå fast en gång för alla.

De trodde att de i besparingssyfte satte hövve på spiken men i själva verket så satte de spiken i hövve. Det trista är att de ännu inte märkt det. Men det har jag.