Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, september 07, 2010

Ett år i taget

Jaha, så kan jag idag lägga ännu ett år bakom mig. Förhoppningsvis finns rätt många framför mig. Men det är ju själva fan så fort det tickar på, jag hinner liksom inte med.

Ja, jag ville bara lite sådär anspråkslöst i förbifarten nämna om denna dag för dig.

I övrigt är det en vanlig dag som alla andra tisdagar, förutom att jag ikväll ska premiärspela tennismatch i min nya klubb Järfälla Tennisklubb. Jo, jag har gått med där också, förutom att jag även lirar i Edsvikens tennisklubb. Man måste träna och spela för att bli bättre. Och det vill man ju innan åldern kommer ifatt.

Idag på morgonen har jag räknat in en bok, en biljett till rockkonserten We Will Rock You, en biljett till en föreställning med Peter Carlsson och Grodorna samt en tennislektion på presentbordet.

Om du också vill skicka en present, så kan du buda den till vår företagsadress, det går bra. Men du behöver inte vräka på, för jag har fortfarande bara en femma som förstasiffra i mitt ålderstal. Och tänk på att den heller inte får vara för dyr, för då kan vi båda komma i konflikt med lagen om mutor och bestickning.