Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, juni 28, 2011

Tråkigt meddelande

Fick följande meddelande från min kollega på kontoret.  Doch ingen av de två luddbollarna på bilden i mitt föregående inlägg.

When it hasen't been your day, your week, your month or even your year...


Virus har sänkt min dator. Totti.


FAAAN I HELVETE!!! GAH!

Det är faktiskt som Sofia skriver. Datorn är så gott som dödförklarad av Doktor Roffe. Nu ska den snabbt förflyttas för akutvård för att rädda vad som räddas kan av innehållet. Men en ny dator är tvunget att inköpas.

Tyvärr så var det idrotten som sänkte vår dator. Sofia skulle anmäla sig till nästa års Stockholm Marathon, och den sidan är just nu hackad och lyckades trassla in sig i Sofias dators innanmäte och förstöra det mesta.

Inte ens vårt virusskydd kunde stoppa attacken.

Men som den positiva Göran jag är denna vecka så kunde det ha varit värre. Vi kunde ha slarvat med backup t.ex. Och så får Sofia en ny skinande fin dator redo att möta nya utmaningar, kanske redan i slutet av denna vecka.