Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, januari 29, 2013

Personlig rådgivare

Heter man som vi heter, får man räkna med lite udda förfrågningar via  både mail och telefon.

Kvarglömda saker på SL:s lokalbussar, tidtabellsförfrågningar och liknande är vanliga förfrågningar. Inte varje dag, men rätt ofta.

Idag ringde en turnébusschaufför  hos en av landets mer kända dansband och frågade om råd vid vägval i Stockholm.

Veckoligen får vi mailförfrågningar på bussresor med start från lite varstans i Sverige. Märkligt nog ofta från Göteborg. De får ofta tipset Ljungskilebuss. Varför just dom, undrar du säkert.

Jo Daniel, som driver företaget, är en kille som hörs och syns. Bullrig, jobbig, framåtsträvande, bråkar och stökar runt med det han tycker är fel och Twittrar och Facebookar hej vilt om både det ena och det andra.

Men en seriös bussåkare som dessutom har fina bussar. Han är mån om kunderna.

Avslutningsvis säger jag till Daniel som Percy Nilegård från den gamla TV-serien Nilecity skulle sagt:
 "- Broder, vart skickar jag fakturan? Du har ju nu fått en vääääldigt fin reklam. Sånt kostar, Broder."


PS: Det finns dom som tycker det finns en viss likhet mellan Percy Nilegård och Göran Demnert. Hårfästet kan vara vår gemensamman nämnare.