Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, september 17, 2013

En får aldrig vara riktigt glad

Åter i den färgglada vardagen. Båten är hemma vid vinterhamnen, om än inte upptagen ännu. Masten blev dock uppburen tidigt i morse. Finns på bild ute till höger på Instagram.

Men jag är sur, skitsur. På Telia. Häromdagen i båten, när jag kollade SVT play så slutade det att funka. "Din surfmängd är slut, skicka sms och köp mera" fick jag som meddelade.

"Teknisk fel. Hälsningar Telia" fick jag som svar. Kunde inte ens Twittra eller Instagramma. Jag som hade SÅ mycket att visa och berätta om den sista delen av seglingen. Nu missade du det. Tack Telia.

Varför är jag inte glad nu då? Jo min kropp strular. Efter förra veckans lunchträningspass svullnade hela vänster arm upp rejält och när jag klämmer på armen känns det som att klämma på en falukorv. Stenhård. Svullnaden lägger sig inte, så jag måste nog knalla iväg till vårdcentralen och kolla upp det.

Men först och snart ett besök hos kiropraktorn, för efter seglingen låste sig min rygg och gör ohyggligt ont när jag rör på mig. Och jag som ska på teater ikväll.

Som en liten obetydlig parantes struntade jag i ryggontet i går kväll och lirade en dubbeltennismatch. Tänkte att det mjukar upp ryggen.

Nu ska du få veta en världsnyhet. Tennisspel mjukar inte upp ryggar. Tennis gör ryggont värre.

Värre blev ändå det mentala ontet eftersom jag och min partner fullständigt tillintetgjordes. Vi blåsten av banan. Förnedrades. Det gjorde värre ont än ryggen.

Man får som sagt aldrig vara riktigt glad någon längre tid.