Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, oktober 13, 2013

Här vare Rock´n´Roll

KulturRallyt har legat lite lågt hittills under hösten. Men i går slog vi till igen. Besökte Chinateatern och beskådade Rock Of Ages.

Föreställningen nådde inte riktigt upp till mina förväntningar.

Hade halvtaskiga platser, rad nio på balkong. Vet inte om placeringen påverkade ljudet, men det var stundtals olidligt. Högt så klart, det var ju ändå rock´n´roll, men ljudet blev alldeles för mycket diskant och långt ifrån något tunggung. Stackars Hanna Hedlund, som vanligtvis sjunger så bra, hon lät förskräckligt där uppe.

Inte nog med det, de spelade liksom för parkettpubliken så där uppe kände vi oss väldigt utanför föreställningen. Men det är ju förstås inte showens fel.

Bäst var Johan Rehborg som någon slags komisk berättare/konferencier under hela föreställningen.

Som helhet en godkänd föreställning men inte mycket mer. Svindyrt såklart, det är ju ändå en s.k. privatteater.

För 2 st KulturRallydeltagare betalade vi 1200 spänn för biljetterna, 195 spänn för pausfikat med cheesecake och avslutningsvis 250 bagis för parkeringen. Å andra sidan var ju bilen varm och gosig när vi åkte hem.