Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, oktober 12, 2013

Jag har fått mail från Martin Melin

Du vet vem det är va, Martin Melin. A, B eller C-kändis. Du väljer själv vilken bokstav du tycker stämmer in, men vi kan väl vara överens om att A går bort direkt. För mig går även B bort, men som sagt, du väljer själv.

Han skickade ett mail till mig häromdagen. Då hade han just läst mitt inlägg från i början av augusti. Man kan säga att han blev lite putt på mig för det jag skrev. Du han läsa inlägget här: http://goransfunderingar.blogspot.se/2013/08/nu-blev-jag-rejalt-upprord.html

I stora drag ville han framföra att hans CV mycket väl räckte till att få vara med i TV och att hans bok hade fått goda recensioner. Hur många som köpt hans bok framgick inte, men de som läst den tyckte den var bra. Berättade Martin i mailet.

Hans insats som författare eller innehållet i hans bok har jag inte, och tänker inte, kommentera eftersom jag inte läst boken. Men Martin kanske är en känslig kille som tar åt sig av allting.

I stort sett var hans mail på en tämligen trevlig nivå, men sen avslutade han det med en mening som var så låg så det var snäppet under dagisnivå. Det var lite synd, för det visade att hans intellektuella nivå inte riktigt motsvarar det man förväntar sig av en amatörförfattare som får gratisreklam i TV.