Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, november 11, 2013

Äntligen måndag

Sol. Minus 1 grad och en hel vecka framför oss. Kan det bli bättre än så? Idag känner jag mig verkligen som PG (Positiva Göran).

Igår var vi i KulturRallyt inbjudna på lunch av min storasyster som fyllde år. Du vet den där åldern då man får rabatt på att åka buss, tåg, entreer och liknande. Men min syster tänker minsann inte ligga på latsidan och pensionera sig inte. Nix, full rulle i arbetslivet är det som gäller. Verkar ligga lite i familjen faktiskt.

Vi åt en fantastisk god lunch ute på Artipelag på Värmdö och sedan tittade vi på Cirkus Cirkörs föreställning Wear It Like A Crown som gästspelade där ute.


Herreminjesus, har du inte sett den föreställningen så borde du skyndsamt se till att du gör det. Men det kan vara försent, nu ska de tydligen dra ut på en ny världsturné med föreställningen. Vilket man kan förstå, den är skitbra. Vi såg den även för 2 år sedan och den är fortfarande lika bra.

När jag kom hem fick jag den här Fars Dagpresenten. Man får tydligen aldrig lägga sig raklång i soffan längre.
 

PS. Om du själv vill springa loppet, kolla in den här länken: http://www.lidingoloppet.se/tunnelrun/