Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, november 05, 2013

Jag har blivit anmäld

Inte till Polisen. Inte då. Jag är nu anmäld och klar för start i Vätternrundan. Anmälningen var en pärs. De öppnade igår kväll kl 19:00 och då satt jag vid min dator och var superberedd. Det var uppenbarligen över 20 tusen andra också.
Deras system blev överbelastat och det gick inte ens att komma in på sidan. Satt och tryckte på Enterknappen som en galning och lika plötsligt som en Lottovinst kom anmälningssidan upp. Snabb som en kobra skrev jag in mina uppgifter och fick strax följande bild på skärmen. Då var klockan ungefär 19:08.

I morse läste jag nedanstående klipp. Fatta vilken tur att jag var på hugget. Så nu gäller att formtoppen ska poppa fram den 14 juni exakt kl 02:24 då jag fick min starttid. Skojar inte, min starttid är kl 02:24. Men den är bra, det innebär att målgången blir på eftermiddagen/tidig kväll.
NU KÖÖÖÖÖÖR VI.

Vätternrundan fylldes rekordsnabbt

Platserna till Vätternrundan 2014 tog slut rekordsnabbt. Det gamla rekordet från i fjol krossades.
De 21 000 platserna gick nämligen åt på 12 minuter!
----------------------