Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


söndag, november 08, 2015

And the winner is.....

.... yeahhh,, det är ju jag! Årets Pappa.  Daddy of the Decade.



Fars Dag är en stor dag. Samtliga pappor i hela sverige är med och deltar i tävlingen Årets Pappa.

En helt oberoende jury väljer just idag ut den pappa som gjort bäst ifrån sig under året.

Bloggen som offentliggör valresultatet hittar du HÄR. Där framgår även motiveringen.

Jag är så himla glad. Och minst sagt förvånad. Lilla jag bland alla fantastiska pappor som finns i det här landet. Många pappor, inte alla, är värda samma uppmärksamhet som jag fått idag. Vi pappor, inte alla, är helt enkelt fantastiska.

Det var det roliga. Nu det mindre roliga.

Jag hoppade över träningen idag med Team Rynkeby. Kroppen sa ifrån. Kände redan igår efter cyklingen att allt inte stog rätt till med kroppen.

Idag när jag vaknade kände jag samma sak. Kanske snytingen jag fick i Rom med den höga febern satte större spår än jag trott. Har tränat både mycket och hårt i veckan och kanske det blev för mycket. Så jag lyssnade på kroppen och stannade hemma och rensade bland mina kläder istället.