Jag - Göran Demnert - äger och driver StockholmsBuss AB sedan maj -89 och SällskapsResor AB sedan feb -05. Har bloggat sedan 2006. Många funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2014. Har sedan dess cyklat Vätternrundan 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018. Mälaren Runt 2014, 2015 och 2016. Har också cyklat ett antal mindre motionslopp.

Har även cyklat från Malmö till Paris 2015, 2016, 2017 och 2018 med Team Rynkeby och ska göra det även 2019.

Gjorde min första Halva Ironman i Pula, Kroatien i september 2016. Gick åt h-e, men var kul ändå. Ett nytt försök i Zell-am-See i augusti 2017. Gick åt fanders en gång till. Nytt försök i Ruegen i september 2018. Äntligen lyckades jag komma i mål.

söndag, oktober 02, 2016

Nu är säsongen 2017 igång

Japp, tiden går fort. Endast minnen består. Det finns bra minnen och det finns mindre bra minnen, men mest finns bara fantastiska minnen kvar av idrottsåret 2016. Pulamisslyckandet kommer jag nog dessvärre aldrig över. Det tog rejält hårt på mig.

Men nu är nya mål satta och jag SKA klara en halv Ironman 2017. Jag SKA det.

Nu är säsongen 2016 i princip slut, bara Hässelbyloppet nästa söndag återstår.

Om jag nu kommer till start. Är inte jättesugen längre. Känner mig rätt urblåst och inte ett skvatt motiverad. Just nu alltså. Vi får se på söndag när jag vaknar helt enkelt.

I går 1:a oktober drog jag igång säsongen 2017. Känns fint att starta träningen på en högre nivå än för ett år sedan.

Började med ett Zwiftbergpass på trainern, och idag var det kick off med Team Rynkeby Stockholm 2017. Det ska bli så jäddrans kul så det är svårt att förklara.

Häftigt. Det här får jag göra en tredje gång. 
Cykla till Paris med nya fantastiska människor.
 Ganska lätt att se var jag är i klungan.

Vi började med ett stentufft spinningpass. Hade glömt hur jobbigt det var. Pust, stånk och stön.

Ett extra plus för bra musik, för en gångs skull, till vår Kapten Jonas som också är spinningsledare.


Det var tunga uppförslut, och när man var rätt slut så blev det en avslutning med 6 st 40-sekundersintervaller med 40 sekunders vila mellan varje. Maxpuls var målet. Pust, stånk och stön.

Efter passet var det kick off-möte med allehanda information om projektet.

Till och med Rynke ville vara med. Men han verkade mest
ointresserad och tjatade bara om mat.

Kan du fatta, min karriär går spikrakt uppåt. I år har jag fått förtroendet att vara teamets träningsansvarige. Joråsåattliksom.

Innebär inte att det är jag som ska träna gruppen, till det har vi t.ex Jonas som leder spinningen varje onsdag framöver, och på söndagar, då vi har styrketräning, har vi instruktörer från Friskis & Svettis.

Men jag har något slags övergripande ansvar att alla blir rejält tränade, och när vi går över till utecyklingen, ja då blir det andra bullar. Då blir jag mer involverad i själva träningen.

Tyckte det var dags att se över Postcykeln också, min hybrid tänkt för vintercyklingen. Har slarvat med rengöringen av den. Har inte cyklat på den sen i vintras, och inte heller gjort ren den. Usch vad dåligt.

Såg ut som jag smörjt den med tjockolja. Tog faktiskt flera timmar att få ordning på den. Gräsklippningen, som egentligen stog på programmet, fick omdisponeras till annan obestämd dag. 

Så här ser straffet ut när man inte håller rent.