Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, september 07, 2006

Födelsedag, fortsättning

Precis innan jag idag vaknade hade jag en oerhört märklig dröm. Jag hade vunnit någon slags gubbtennistävling och som vinst fick jag en match mot Björn Borg. En annan konstig ingrediens i drömmen var att matchen skulle börja kl 5 på morgonen.

Arrangören hade ordnat limousine från mitt hotell till arenan men naturligtvis försov jag mig. Någon ringde och väckte mig - i drömmen alltså - och var minst sagt förgrymmad. Han sa att sponsorerna hade åkt därifrån men att jag ändå snabbt som ögat skulle ta mig dit, för på läktarna satt massor av pensionärer - förmodligen våra kunder på SällskapsResor - och ville se matchen.

På något sätt kom jag dit, och i första bollen gjorde jag ett serveäss på Björn. Sedan vaknade jag.

På frukostbordet stod några presenter från familjen, bla en studioinspelning av en CD-skiva! Alltså jag ska spela in en CD. Precis som vinnaren i TV:s Idol. Cool, säger jag.

CD-n är redan döpt, ”George D on fire”.

Nån som vill köpa ett bussbolag? Min nya karriär blir i artistbranschen. Någon??