Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, september 01, 2006

Färgad tillvaro

Livet på vårt kontor har fått en ny innebörd. Betydligt färgrikare och mustigare än tidigare. Vi har nämligen investerat, för så måste man nog uttrycka saken, i en häftig färgskrivare.

Visserligen bytte vi upp oss för något halvår sedan till en maffig svartvit pjäs som fullkomligt sprutar ut pappren i en hiskelig fart. Allt är redan utskrivet när man kommer fram till den. Vi har t.om testat att springa fram, men nix, skrivaren vinner alltid.

Men nu har vi alltså kompletterat med färgvarianten. För oss känns det lika revolutionerande som när färg-TV:n kom. Eller när biofilmer började visas i Technicolor.

För att fira denna stora händelse utökade vi fredagsfikat med kaloribomb, denna dag extra sockriga munkar.

I morgon lördag är vår lilla trevliga resebyrå SällskapsResor utställare på mässan ”Företagens Dag” på Stinsen i Sollentuna. Kanske till och med du hittar dit?