Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 01, 2007

Badrumsmassaker

Idag ringde min mamma mig och med gråten i halsen berättade hon att de hade borrat igenom taket i hennes badrum.

Jasså det är dags nu, tänkte jag lätt ångestladdad. Dags att leta långvård till mams. Åldern har nu tagit sitt tribut, Aliens genom badrumstaket, jojo det är själva spiken det, tänkte jag.

Om du hängt med i svängarna här på bloggen så vet du att morsan är en bit över 80.

Men tänk så fel jag hade. Mor är hur glad, vacker och pigg som helst. Likaså byggjobbarna ovanför mammas lägenhet. Om man undantar utseendet förstås. I sin iver att bila bort betong i badrummet ovanför så gick de så att säga lite för djupt.

Rätt många kilo bruk rasade ner i mammas badrum OCH i den öppna toppmatade tvättmaskinen. Inga problem, sa byggbasen, det här fixar jag lätt, varvid han hämtade en dammsugare och hade för avsikt att dammsuga ren tvättmaskinen.

Nu ska jag vara kort. Ett smärre meningsutbyte, för jag kom ju blixtsnabbt till mammas undsättning, om lämpligheten att försöka dammsuga rent en massakerad tvättmaskin kontra snabbt inköpa en ny, slutade lyckligt. Till mammas fördel.

Ibland är vardagen ohyggligt spännande, eller hur?