Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, februari 22, 2007

Mulle Meck

I min begränsade värld är jag INTE känd som någon buss- eller bilmeck, men idag lekte jag Mulle Meck Senior.

Vågade inte riktigt ge mig på ett retarderproblem på en buss utan jag siktade in mig på en ickefungerande torkararm på min bil. En nog så besvärlig utmaning.

Med bara lite smuts under naglarna fungerar nu torkarna föredömligt. Äh, du vet, det var ju bara att öppna kardinallådan och vrida upp termostaten för kylflänsen och sedan var det hur enkelt som helst att krana runt opporteringslisten innan den där besvärliga torderingskopplingen kunde öppnas. Och sen var det ju rena motorvägen att fixa problemet.

Som sagt, a piece of cake. För övrigt har vi idag gjort klart med en ny stor kund, därav att jag känner mig en smula uppsluppen i sinnet. F´låt.