Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, oktober 05, 2007

Mediastorm del 2

Puuh. Jag lever. Jag andas. Det här var jobbigt. Ideellt arbete är jobbigare än man tror.

Idag har jag varit tvungen att ladda min mobiltelefon tre (3) gånger på grund av alla samtal. Telia jublar över mitt bidrag till deras kassa.

Hammarby Hockey kommer att överleva. Kronkalle får sina pengar på måndag. Ett stort företag tyckte det var synd och skam om Bajen försattes i konkurs, så de ringde och sa att vi fixar det här. Just like that, liksom.

Sedan ringde några till och sa samma sak. Några har visat intresse för att gå in ”tungt” under en lång tidsperiod. Otroligt häftigt. Så plötsligt fick vi lite arbetsro i föreningen.

Allt detta mediabrus om föreningen visar att varumärket Hammarby Hockey är så stort att det inte ens går att överblicka.

I övrigt har jag inga kommentarer om bussbranschen, de senaste två dagarna har jag inte ens hunnit vända ett enda busspapper på mitt skrivbord. All min tid, precis all min tid, har jag ägnat åt Bajen hockey.

Vill du ha kul, gå in och arbeta ideellt i en förening. Vill du ha lugn och ro, sitt kvar framför TV:n.