Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juni 12, 2008

Tjenamossåhallå

Närå, jag lever och frodas, men du vet hur det är så här års. Jobb, jobb, jobb och ännu mera jobb. Naturligtvis är det kul, men ändå vansinnigt jobbigt att aldrig riktigt få uppleva känslan av vår och en hägrande sommar.

Men sånt är livet i bussbranschen, det är bara att tugga i sig.

Men visst har det ändå hänt saker. Bl.a åkte hustrun och jag iväg på SällskapsResors succéresa till Skagen. (jag manipulerade lite i bokningssystemet och satte mitt pris till noll, men berätta inte det för någon)

En seglingsdag har jag också hunnit med. Lilla Päls-Elsa Studsboll har introducerats till sjölivet via en kortare utbildning i att ta sig i och ur en jolle. Som framgår av bilden så är man ständigt i tjänst. Inte ens under lek och utbildning får man vara i fred från ringande jourtelefoner.
Efter denna korta jolleutbildning gick det sedan som en dans att även med fyra ben äntra en segelbåt. Elsa är nu en fullfjädrad sjöbuse.