Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


tisdag, juli 01, 2008

Oj!

Det hettade till vill jag lova. Mitt inlägg om strejken alltså. Alla de stora tidningsdrakarna har ringt och intervjuat mig angående min blogg. Så nu är jag på bild i kvällspressen med en pratbubbla där jag säger Idioter. Tungt. På flera sätt.

Om man läser t.ex kvällspressens nätupplagor så kan man kanske tro att det är jag som är chef för hela lokaltrafiken. Så är det inte. Mitt företag StockholmsBuss består av sju turistbussar och vi kör enbart beställningstrafik. Jag har således inte ett skvatt att göra med lokaltrafiken varken i Stockholm eller någon annanstans. Och inte heller har jag ett skvatt att göra med strejken. Och inte heller anser jag att bussförare överlag är idioter.

Jag skrev mitt inlägg som en kommentar till strejken där jag i princip framförde vad som skulle vara accepterat i vilket annat sammanhang som helst. Då skulle alla garvat och sagt ”-Precis, just så är det”.

Här är ett exempel som jag fick mig tillsänt och som jag fått okey på att länka till. Alla ni som sänt mig mail och framfört era anonyma åsikter om min person kanske tycker att den här insändarens upplevelse är som det ska vara.

Nu fick en journalist på en kvällstidning syn på min blogg och vred till den så till den milda grad att övriga drakar hängde på och i stort sett kopierade den första artikeln och plötsligt blev jag något slags villebråd.