Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


lördag, juli 26, 2008

Out of office. Dag 4-13

Dag 4
Svimmade av tristess.

Dag 5 & 6
Barnbarnen Albin o Valter utbildas till sjörövare. Kort segling, med hissad piratflagga, till Trosa gästhamn där de premiärsov i båten tillsammans med sjörövarfarfar och sjörövarfarmor. Efter angöring skulle vi köpa glass, men sjörövarna orkade inte riktigt med tempot.

Dag 7
Hem till Sollentuna för att tvätta resp fixa lite på kontoret.

Dag 8
Seglade till Nynäshamns gästhamn. Regn och trist väder, men vad gör väl det på seglingsemesterns första dag.

Dag 9
Sol och läns upp till Utö gästhamn och randevoade (jag vet att det är felstavat) några seglingsvänner.

Dag 10
Utö är en skitläcker plats. Särksilt när solen lyser från klarblå himmel. Vi stannade helt sonika kvar medan våra vänner seglade ut till Huvudskär.

Dag 11
Sol, stekhett och totalt vindstilla. Men vi tog oss söderöver för att ta natthamn vid Landsort, Stockholms skärgårds sydligaste fyr. Men icke, smockfullt i gästhamnen. Vi valde istället en supermysig naturhamn i stället.

Dag 12
Åter vid hemmabojen och raskt hem till Sollentuna för tvätt och kontorsfix igen.

Dag 13 dvs idag 26/7
Barnbarn Albin fyller 4 år. Stora killen. Tårtkalas vankas. Och en robot i present.