Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juli 07, 2011

Job rotation

Idag har jag pryat som IT-Nisse.

 

Succesfully installerat ett nytt program i datorn dårå. Med en nytt interfejs med dubbel hastighet dårå.

Programmet har jag lagt i serverdatorn va, så man lätt kan kommunicera mellan användarna. Då slipper man ju det där jobbiga med att boota om grejerna stup i kvarten. Men det förutsätter ju att man har de rätta prylarns dårå, en schysst megahertzhastighet och megarambitar av klass är ju en självklarhet. Men det ser man ju lätt om man pluggar in rätt in i maskinvaruhanteraren.

Som IT-Nisse sitter man traditionsenligt hopsjunken och tillbakalutad i stolen, gärna med ett nonchalant ansiktsuttryck samtidigt som man lattjar lite lätt med tangenterna samtidigt som man sippar en Cola och med bra rockmusik ur högtalarna. Eller ska det vara synt? Eller rap? Eller House? I min interna IT-miljö idag blev det en hel del blues. Varvat med tunggung från radions Bandit och Rockklassiker.

Verkar vara ett coolt kneg det där med att peta i datorer.