Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


torsdag, juli 28, 2011

Lojal och jämlik

Hustrun på kort besök på Gotland för att besöka mor, far och bror. Inte mina, hennes.

Tänkte jag skulle överraska henne med lite gammaldags hushållsarbete, man vill ju vara jämlik. Så jag samlade ihop några dagars "gräsänklingsdisk" för att göra allt porslin skinande blankt. Tänkte att det kunde vara skönt för hustrun att slippa detta när hon kommer hem i morgon. Hoppas hon blir glad för det. Slängde även några soppåsar.



Man blir ju lite trött av hårt hushållsarbete, den saken är klar, så jag nöjer mig med en microvärmd middag som jag tänker inmundiga framför TV:n. Jag vet, vi har bara en 32-tummare. Lite skämmigt, men jag fick ju inte köpa en större. Trots att jag då och då visar mina hushållskunskaper.