Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, oktober 14, 2011

AVGÅ!

Idol
Har alltid följt Idol och tyckt det var kul. Men i år är det gått helt överstyr. Bara massa fjortisar som vill bli stars. Snittåldern på finalister lär vara 16,7 år och då är de banne mig inte mycket mer än barn.

Så  sitter fyra vuxna människor som på bästa TV-tid förnedrar och förlöjligar de här barnen. Skamligt är ordet. Hela Idoljuryn borde avgå.

Håkan Juholt
Är man en ond och dålig människa för att man är slarvig? Eller har han medvetet fuskat? För säkerhets skull: Håkan Juholt, avgå. Då är vi helt säkra på att du är en ond och dålig människa.

Samtliga kvällstidningsjournalister
Har ni inget bättre att göra med era liv än att jaga skiten ur en stackars människa som slarvat? Ni vill verkligen trycka till Juholt och få oss vanliga männsikor att tycka att han är en ond och dålig människa som man inte kan lita på i något avseende.

Skriv istället om något positivt, att StockholmsBuss bytt ut hela vagnparken t.ex. Det är roliga nyheter.

Alla kvällstidningsmurvlar: Innan svenska folket tröttnat helt på er och doppar er i olja och fjädrar och hänger upp er i Obelisken på Sergels Torg, avgå hela bunten.

Svenska folket
Å andra sidan, säg den svensk som inte gillar att höra och läsa de smaskiga detaljerna kring Juholts och andras misstag.
Finns bara en sak: Svenska folket, avgå omedelbart och konvertera till dansk eller norsk. Då kanske man äntligen kan få lite lugn och ro.

De som bestämmer i stan
De som bestämmer om alla om- och tillbyggnader i vägnätet; avgå omedelbart. Det enda raka är att tillsätta Stockholms Bussbranschförening som beslutande enhet. Då kommer vi att få en helt underbar stad med väldigt få bilar och jättemånga bussparkeringsplatser. Kanske man då också kan få höra lite fågelkvitter i innerstan.