Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, maj 04, 2012

Det blev lite pinsamt faktiskt

Nu är hustrun åter inom hemmets väggar. Fick jobba hårt igår kväll med dammsugning, start av diskmaskin, undanplock av tvätt osv osv. Ja du vet hur det kan bli ibland.

När hustrun kom hem nu på eftermiddagen utspann sig följande dialog efter den sedvanliga kramen och pussen.
H=hustrun, J=jag.

H: Har du varit och handlat någon middag?
J: Näe
H: Men lilla gubben, jag har nyss kommit hem från Mallis, inte har väl jag lust att åka och handla nu. Jag tänkte du hade fixat något gott, det är ju ändå vår bröllopsdag idag
J: -----
H: Har du glömt den?
J: Självklart inte lilla gumman, det har bara varit sjukt mycket på jobbet, har jobbat stenhårt med båten och så har jag nu ansvaret för två hundar, visserligen tillfälligt, men det tar ändå på krafterna.
H: Jaha, då får vi väl strunta i att äta något då.

Jaha, vad ska jag göra nu då? Här gäller snabb improvisation, think outside the box Göran. Think hard.

Wish me luck, glömda bröllopsdagar leker man inte med.