Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


fredag, maj 16, 2014

Jag, en volontär i EU-valets tjänst

Så har jag då gjort premiär som valarbetare. Som volontär. Det är viktigt att engagera sig. Det är viktigt att demokratin bibehålles.

Min insats bestod i att jag i natt körde Moderaternas valbuss från Salem utanför Stockholm in till city, och därefter ut till vårt garage.

Som du kanske redan vet så valde Moderaterna att hyra en buss från StockholmsBuss under deras valarbete inför 25 maj.


Jag skulle vilja säga att min insats var en viktig insats. Både för demokratin i stort, som för demokratin i vårt företag. Alla måste hjälpa till för att det ska fungera.

Saken var den att som avslut på Moderaternas turné i Skåne, så kryssade de sig på hemåt Stockholm under gårdagen genom att besöka diverse städer i stort sett efter vägen. Men inte riktigt raka spåret. Det innebar att vår förare Jannes arbetstid bara räckte upp till Salem.

Det var där volontären Göran stod och väntade för att köra bussen vidare till city och sedan ut till garaget.

Inte så mycket kanske, men ändå en synnerligen viktig insats.