Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, maj 19, 2014

Vilken komplimang jag fick

Idag fick jag en komplimang så jag nästan rodnade. Av en kille. En ung kille, någonstans mellan 25 och 30 år skulle jag gissa. Fast jag tror han ljög för att rädda sig ur en pinsam situation.

Saken var den att på lunchen åkte jag och dotter/medarbetare Sofia till ett byggföretag, för Sofia skulle köpa färg till sitt och hennes makes husfasad.

Inne i butiken började hon prata med en försäljare om problemet. Jag stog och hängde bredvid och bara slölyssnade. Killen flackade med blicken mellan Sofia och mig. Så behövde hon ringa till sin make Jonas för att fråga något och hon säger det. Killen såg plötsligt lite förvirrad ut.

"-ja alltså, det är inte han som är min man, det är min pappa" sa hon och pekade på mig.

"-ojdå, då har du en väldigt fräsch pappa", sa killen. Han kan ha sagt "ung och fräsch", men jag är inte säker på att han sa ung, men fräsch sa han, det kommer jag ihåg tydligt.

Det är minsann inte ofta man får höra komplimanger i min ålder, särskilt inte från en ung kille. Men kul var det i alla fall, även om han säkert ljög.