Jag heter Göran Demnert och är numera heltidsproffs. Endast sponsrad av Pensionsmyndigheten. Kort sagt är jag pensionär. Men möjligen bara på utsidan. Har bloggat sedan 2006, så många tusen funderingar har det blivit.

Började cykla vintern 2013 och har sedan dess cyklat Vätternrundan åtta gånger. Hittills. Har även cyklat till Paris sex gånger med Team Rynkeby Stockholm.

Förutom cykling har jag på ålderns höst fastnat för triathlon. I september 2022 ska jag göra min sjunde start i en halv Ironmandistans. Numera i age group 70-75


måndag, december 01, 2014

Ordningen återställd - Släpp julmusten fri - Nu är vintern kommen

Jamendåså, då är ju ordningen återställd. Se här resultatet för november månad i tävlingen Flest Träningstimmar I Familjen Plus Några Till.

Team Rynkeby är helt enkelt svårslagen. DiscoGöran är outstanding, omöjligt att nå upp till. Själv segade jag mig upp på en hedrande silverplats, men guldplats i familjetävlingen.

Jag vet att det känns bittert för några, hörde skvaller i går kväll att någon uppmanade någon att tilläggsträna sent i går kväll för att jag inte skulle få ännu en guldmedalj. Detta trots att gårdagens alla pass redan var registrerade.


Känner mig väldig nöjd med fördelningen av olika träningsformer. Lite av varje.


Så här kan en helt vanlig lördagsmorgon te sig:


I vår familj gäller regeln julmustförbud mitten av januari till första advent. Det är först då, alltså igår som julmusten släpptes fri. Och som det dracks. Jag blev alldeles vimmelkantig.


I lördags hade vi ytterligare en mingelkväll med Team Rynkeby Stockholm. Finns en del bilder, men av hänsyn till alla inblandade publicerar jag dem inte. Har heller inga kommentarer om hur kvällen förlöpte. Vi drack inte julmust. Jag drack Cider från Coop. Övriga drack inte det. Som sagt, no comments. Bäst så. Men det var en synnerligen trevlig afton, det var det.

I sista minuten, eller om jag ska vara riktigt ärlig, 8 timmar för sent om lagen skulle följts till punkt och pricka. Men nu är min bil helt och hållet i lagligt skick.